Kleine Houtstraat 8
2011 DM  Haarlem

Telefoon 023 - 532 31 84

www.vanderlindenschoenen.nl
       
  Schoenenspeciaalzaak Haarlem
Schoenenspeciaalzaak Haarlem - Bij Van der Linden verkopen wij modieuze schoenen van diverse merken voor dames en heren. Wij hebben extra smalle en extra brede schoenen. Wij hebben herenschoenen van maat 38 t/m maat 48 en damesschoenen van maat 35 t/m maat 43 en bovendien zijn de meeste schoenen geschikt voor eigen "inlay". Komt u eens langs in onze gezellige schoenenspeciaalzaak in Haarlem en laat u uitgebreid adviseren.

Van der Linden
In Haarlem bevindt zich sinds 1919 schoenenspeciaalzaak Van der Linden. Bij Van der Linden verkopen wij prettig zittende, modieuze dames- en herenschoenen van extra smal tot extra breed.
Moderne schoenen met een uitstekende pasvorm. Wij adviseren mensen die nergens de juiste maat schoenen kunnen vinden en verkopen diverse mooie merken.

Contactinformatie
Komt u eens langs in onze gezellige winkel in Haarlem, de schoenenspeciaalzaak is mooi gelegen in de Kleine Houtstraat, waar u precies moet zijn kunt u terugvinden op onze contactpagina. Heeft u nog een vraag over onze schoenen?, bel of mail ons dan gerust.


Privacyverklaring